maandag 7 januari 2013

spirograph via marktplaats kocht ik voor een paar euro een incompleet spirograph setje, hiermee oefen ik en mijn enveloppen worden steeds mooier...

3 opmerkingen:

 1. Grappig, kocht er vorige week eentje bij de Kringloop voor 2,50. Ook voor de post! Maar vind het nog best lastig haha. Vooral om het toch met beleid/geduld te doen en welke pennen&papier ik het beste kan gebruiken. Jij nog tips?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ruchama,
   wat leuk dat je ook aan het spirographen bent!! het is inderdaad lastiger als ik dacht en me kan herinneren, ik heb nu ook een hypotrochoid art set maar de goede oude spirograph bevalt beter. Tot nu toe (ik en nog niet uit geoefend) worden ze bij mij het mooist met stabilo point 88 pennen, deze fineliners heb je in allemaal verschillende kleuren :) ook gebruik ik graag iets dikker papier, enveloppen gaan ook goed. Beleid en geduld helpen inderdaad ook... mocht jij tijdens het oefenen nog iets tegen komen wat goed werkt wil je dat dan met me delen?

   Verwijderen
 2. De stabillo pennen is een goede! Die had ik nog niet geprobeerd. Ik had simpele stiften gebruikt maar na 10 x over hetzelfde punt wordt dat zo lelijk en inderdaad dikker, vlak papier. Ik heb ook die simpele gekleurde balpennen (die je 10 voor 1,- koopt bij Wibra enzo) en die werden ook wel mooi maar ik vond de lijntjes wat te dun/licht.

  BeantwoordenVerwijderen